Gördesliler Derneğine Görkemli Açılış

Akhisardaki Gördesliler Derneği için coşkulu bir açılış düzenlendi.

Reklam
Gördesliler Derneğine Görkemli Açılış
13 Kasım 2017 - 11:32
Reklam
Akhisar'da Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlenen coşkulu törenle faaliyete geçti.
Efendi Mahallesi 280 Sokak üzerindeki dernek binası önünde düzenlenen açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, Akhisar belediye başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Gördesliler katıldı.
Açılış töreninde konuşan Akhisar Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Nadir German; 'Derneğimizin ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır. Sivil toplum kuruluşlarının tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmadır. Derneğimizin açılışında destek olan herkese ve bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
Derneğin açılışında söz alan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; 'İnşallah Gördesliler olarak Akhisarlı hemşerilerimizle beraber geçmişten aldığımız tecrübe ve donanımı gençlerimize aktararak bilgi paylaşımını gerçekleştirerek birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bu derneğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Bu tür oluşumların gönüllülük esasıyla çalışan yapılar olduğunu ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; 'Bizlerde maddi ve manevi olarak her zaman onların yanında olacağız. Çok kadim bir şehirde yaşıyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın çabasında bize ait olan zenginliğin hem ihlasını sağlamak hem de tarihimizle olan bağımızı takip etmek için bir araya gelmiş bulunuyorlar. Hep birlikte dayanışarak inşallah bize ait olan değerlerimizi yaşamaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz' dedi.





 
Reklam
Bu haber 2362 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum