Gördesliler Derneğinden Ödüllü Yarışma

Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği yarışma için son tarih 24 Nisan.

Reklam
Gördesliler Derneğinden Ödüllü Yarışma
07 Nisan 2017 - 18:34
Reklam
Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel olarak her yıl yaptığı yarışmalarına devam ediyor. Bu yıl 4.sü yapılacak olan şiir ve resim dalındaki yarışmaya Gördes'te okuyan öğrenciler katılabilecek. İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri resim, ortaokul ve lise öğrencileri ise şiir yarışmasına katılabilecek.
Yarışmanın şartnamesi Gördes'teki okullara gönderildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan ERTEKİN, 'Gördes'imizin kültür ve sosyal değerlerini tanıtmak için yaptığımız yarışmalarımız devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzde öğretmenlerin oluşturduğu komisyon eserleri değerlendirecek. Yarışmalarımızdan ödül alan eserleri ileride bir kitap haline getirmeyi düşünüyoruz. Umuyorum ki bu kitap Gördes'imiz için bir kültür kaynağı olacak. Şimdiden tüm öğrencilere başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.
Her iki dal içinde birinci olan esere çeyrek altın, ikinci olan esere gram altın, üçüncü olan esere ise mp4 çalar hediye edilecek. Ödül alan öğrencilere, Hıdırellez Şenliklerinde yapılacak törenle ödülleri takdim edilecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, eserlerini 24 Nisan tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim edebilir. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1616 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum