Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördesli Romanların Konserinde Müzik Ziyafeti

Gördes Çağdaş Romanlar Derneği tarafından organize edilen konser, belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.

Reklam
Gördesli Romanların Konserinde Müzik Ziyafeti
30 Nisan 2015 - 16:42
Reklam
Reklam
8 Nisan Dünya Romanlar Günü, ilçemizde düzenlenen dev bir konserle kutlandı. Gördes Çağdaş Romanlar Derneği tarafından organize edilen konser, belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.
            Dernek Başkanı Cemal Kaynak'ın açılış konuşmasıyla başlayan konser gecesinde, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptıkları konuşmalarda; birlik ve beraberlik mesajı vererek, Romanların gününü kutladı.
            Daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, kalabalık bir davetli gurubunun yanı sıra Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, müzik ve oyun ziyafeti vardı. Romanların konserinde müziğin en güzeli ve oyunların en kıvrak olanı icra edildi.
            Sezgin Kandaş ve Engin Kandaştan oluşan saz heyeti birbirinden güzel şarkılara eşlik etti. Gördesli Romanlardan Bircan, sazıyla sözüyle salondan coşkulu alkış aldı. Köprübaşı Romanlarından Ciguli'nin gösterileri ise herkesi mest etti.
            Gördesli sanatçılar Âşık ve Kerim söyledikleri şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı. gecenin en görkemli gösterisinde, Roman çocuk gurubunun oynadığı oyunlar hayranlıkla izlendi.
            Konsere siyasi partiler büyük ilgi gösterdi. Parti yönetimleri ve kadın kolları konsere iştirak ederek, Romanların gününü kutladı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5731 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum