Gördesli Kartalların Şampiyonluk Coşkusu

İlçemizdeki Beşiktaş Taraftarları şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Reklam
Gördesli Kartalların Şampiyonluk Coşkusu
20 Mayıs 2016 - 12:49
Süper Lig'de 14. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş, görkemli kutlamalarla bu zaferin tadını çıkarıyor. 19 Mayıs akşamı İstanbul'daki tarihi kutlama törenlerine, Anadolu'nun her köşesindeki Beşiktaşlılar da eşlik etti.
            Gördesli Beşiktaşlılar, 19 Mayıs gecesi Şehit Makbule meydanında bir araya geldi. Tezahüratlarıyla meydanı çınlatan kara kartal sevdalıları, şarkılarla ve türkülerle kendinden geçti.
            Daha sonra yürüyüşe geçen taraftarlar, meşalelerle ve havai fişeklerle renkli görüntüler oluşturdu. Beşiktaş taraftarları ilginç kutlama yöntemiyle dikkat çekti. Gördes'in kıdemli Beşiktaşlısı merhum Necmi Kaya için tezahürat yaparak, onu unutmadıklarını gösterdiler.
            Taraftar gurubu Lig Tv yayıncısı Sayın Kıraathanesinin sahibi Hasan Sayın'ın mekanı önünde; 'Hasan Usta buraya, üçlü çektir kartala' diye bağırdı. Hasan usta koşarak geldi ve guruba üçlü çektirdi.
            Beşiktaşlı gurup daha sonra Emniyet Amirliğinin önüne geldi. Polislere; ‘Emniyet buraya; üçlü çektir kartala' tezahüratında bulundu. Bunun üzerine dışarıya çıkan polisler, taraftarlara üçlü çektirdi. Alkışlarla ve sevgilerle renkli görüntüler oluştu.
            Beşiktaş'ın şampiyonluğunu biz de tebrik ediyor, taraftarlara nice şampiyonluklara temennisinde bulunuyoruz.










Reklam
Reklam
Bu haber 3077 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum