Gördes Oto-Kiralama Hizmete Girdi

Mehmet İnci ve Aziz Aydoğdu ortaklığındaki büro için açılış töreni düzenlendi.

Reklam
Gördes Oto-Kiralama Hizmete Girdi
19 Mart 2016 - 13:59
İlçemizin ilk oto kiralama (Rent a Car) bürosu olan Gördes Oto Kiralama, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. A.Menderes Mahallesi Şehit Ö. Artunç Bulvarı üzerinde, Yeşilçam Kafe karşısında hizmet verecek olan ofisin açılış töreninde büyük kalabalık vardı.
Ortaklıklarını Aziz Aydoğdu ve Mehmet İnci'nin üstlendiği oto kiralama bürosunun açılışını, Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ak Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Ak Partinin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri birlikte yaptı.
Açılış töreninde konuşan Ak Parti Milletvekili Baybatur yaptığı açıklamada; 'Gördesimiz gün geçtikçe büyüyor. Vatandaşımıza hizmet sunmak adına bu güzel işyerini Gördes'e kazandıran kardeşlerimize iş yaşamında başarılar dilerim' dedi. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra misafirlere pilav ayran ikram edildi.
Gördes Oto-Kiralama'nın araç filosunda şuan 4 araç bulunuyor. 1 Peugeot Bipper, 2 Renault Symbol ve 1 Volkswagen Jetta, araç kiralamak isteyenlerin hizmetine sunuluyor. Ortaklar İnci ve Altıntaş yaptıkları açıklamada; 'Gördes'te bir eksik olarak gördüğümüz araç kiralama konusunu bir iş fikrine dönüştürdük. 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz' dedi. Oto kiralama için 0 533 212 08 91 ve 0 532 310 93 49 nolu telefonları arayabilirsiniz.






Reklam
Reklam
Bu haber 12851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum