Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Gazetesi 32. Yılında

5 Ağustos 1985'te yayın hayatına başlayan gazetemiz ilçemizin sesi olmaya devam ediyor.

Reklam
Gördes Gazetesi 32. Yılında
06 Ağustos 2016 - 01:44
Reklam
Reklam
Gazetemiz yayın hayatında 32. yıla girmenin heyecanını yaşıyor. 8 Ağustos 2016 tarih ve 1394 sayılı nüshası ile Gördes Bölge Gazetesi 32. yıla merhaba diyecek.
            5 Ağustos 1985 tarihinde haftalık olarak ilçemizde yayın hayatına başlayan gazetemiz, hiç ara vermeden yayın hayatını sürdürdü ve bu haftaki sayısıyla 32. yıla girmenin gururunu yaşadı.
            Yerel gazetecilik şartları itibarıyla büyük zorluklar barındırır bünyesinde. Buna rağmen Gördes'te bir gazetenin 32 yıl aralıksız yayın hayatına devam etmesi, aslında bir gayret ve inancın ürünü şüphesiz.
            Bugün Gördes'te halkın her hafta aradığı ve sorduğu bir yayın organı olarak Gördes Gazetesi artık kurumsal bir hüviyet kazanmış durumda.
            Doğru ve gerçek habercilikten taviz vermeyen, yayın politikasına siyasi tercihleri karıştırmayan, özgür gazetecilik yapan Gördes Gazetesi, halkın itibarını kazanmayı başardı.
            Gazetemizin yazı işleri ve haber sitemizin genel yayın müdürü Gazeteci Yazar Ahmet İnce; 32. yıl münasebetiyle yaptığı açıklamada şunları söyledi:
            'Gazetemiz Gördes'in tarihine geçmiştir. Zorluklarla ama heyecan ve sevgilerle yılları geride bıraktık. Gördes'e ve halkımıza sınırsız hizmet vermeye çalıştık. Halkımızda bizi kabul etti, bağrına bastı. 32. yılımız herkese hayırlı olsun. Tüm personelimize ve bizi bağrına basan halkımıza şükranlarımı sunuyorum…'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9725 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum