Gördes'e İki Dev Proje

Büyükşehir Bld.Bşk. Ergün ve Gördes Bld.Bşk Akyol projeler için protokol imzaladı.

Reklam
Gördes'e İki Dev Proje
18 Haziran 2016 - 15:06
Gördes'e 2 dev proje için, Büyükşehir Belediyesi ile Gördes Belediyesi düzenlenen protokole imza attı. Son bir yıldır görüşmeleri süren projeler, artık Büyükşehir tarafından hayata geçirilecek.
            Bu projelerden ilki; mevcut Şehit Makbule Meydanının yeniden düzenlenmesi ve yaşam alanı haline getirilmesi. Bu proje ihaleye çıkabilecek duruma geldi. EKAP'tan gün alınmasının ardından, ihale süreci hemen başlayacak.
            Diğer önemli proje ise kapalı Pazaryeri ve otopark yapımıyla ilgili. Dr. Sadık Ahmet Pazar Yerinin bulunduğu alanın zemin katına, kapalı otopark yapılacak ve üstü yine kapalı Pazar yeri olacak.
            Kapalı Pazaryeri ve otoparkı projesinin bu yıl içerisinde ihale prosedürü tamamlanarak, önümüzdeki yılın şubat veya mart aylarında inşaatına başlanacak.
            2 dev proje için Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün ile Gördes Belediye başkanı Muhammet Akyol; Gördes'e hayırlı olsun temennisiyle protokole imza attı. Protokol töreninde Büyükşehir genel sekreter yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu ile Büyükşehir Belediye meclis üyeleri Alp Sefa Gökkaya, Ahmet Esen ve İlhan Türe de hazır bulundu.
            İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün; 'Önemli olan istişarelerle karşılıklı iyi niyet çerçevesinde vatandaşımızı mutlu edecek hizmetleri yapabilmemizdir. Gördesli hemşerilerimize hayırlı olsun' dedi.
            Gördes Belediye başkanı Muhammet Akyol imza töreninde şunları söyledi: ' Her iki proje ilçemiz için hayırlı olsun. Bunları ilçemize Büyükşehir Belediyesi ile kazandırmak istiyoruz. Bunun için buradayız. Bir an önce yapılmasını arzu ediyoruz.'
Reklam
Reklam
Bu haber 4527 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum