Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazetemiz Yıllık Denetimden Geçti

Yapılan denetim sonrası, denetim heyeti ile gazetemiz çalışanları bir araya geldi.

Reklam
Gazetemiz Yıllık Denetimden Geçti
09 Ekim 2015 - 18:04
Reklam
Reklam
Gazetemiz geçtiğimiz hafta sonu, yıllık denetimden geçti. Anadolu basınında ilan almaya haiz gazeteler, her yıl denetime tabi oluyor. Manisa'da resmi ilan alan gazeteler bünyesinde bulunan gazetemiz, bu yılın denetiminden başarıyla geçti.
            Manisa genelinde resmi ilan almaya haiz gazetelerin, resmi sorumluluğu Basın İlan Kurumuna ait. Denetimlerde gazetelerin istenilen yasal şartlara uyup uymadığı kontrol ediliyor.
            Denetim heyetinde Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan TOKGÖZ, Basın İlan Kurumu Manisa Şubesi ilan ve reklâm sorumlusu Nuri GÜLEN, İstanbul Basın İlan Kurumu kontrol hizmetleri müdürlüğünden Ramazan ÇIRAKOĞLU, Manisa Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi, emekli gazeteci Aydın BESEN yer aldı.
            Gazetemizde yapılan denetim sonrası, denetim heyeti ile gazetemiz çalışanları bir araya geldi. Sıcak ve samimi ortamda geçen sohbetin konusu yine gazetecilik üzerineydi. Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz, sohbette yaptığı konuşmada;
            'Anadolu Basınının yeri her yönüyle bir başkadır. Ben bu noktaya, böyle bir temelden geldim. Gördes Gazetesi 30 yıldan uzun bir süre, bu işi hakkını vererek yapıyor. Kolay iş değil elbette. Bu fedakârlığın ürünüdür.
            Her türlü resmi prosedürü yerine titizlikle getiren ve işini başarıyla sürdüren Gördes Gazetesi çalışanlarına teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9006 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum