Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiğiller Olayının Sırrı Çözülemedi

Güngör Gönden'in yaralanma sonrası bilincinin kapalı olması olayın çözülmesini zorlaştırdı.

Reklam
Çiğiller Olayının Sırrı Çözülemedi
08 Ocak 2016 - 16:38
Reklam
Reklam
Çiğiller mahallesinde bir avcının yaşadığı dram, herkesi şaşkına çevirdi. Olayın üzerinden yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen, sır perdesi bir türlü aralanamadı.
            Yörede herkesi merak içinde bırakan bu ilginç olay, şöyle meydana geldi.
            Çiğiller mahallesinden Güngör Gönden (54) 1 Ocak Cuma günü, namaz sonrası özel aracıyla avlanmak üzere yola çıktı. Ailesine de ava çıkışıyla ilgili olarak haber verdi.
            Aradan 2 gün geçti. Ancak Güngör Gönden eve dönmeyince, ailesi şüphe duymaya başladı. Çiğillerde ava tutkusuyla bilinen şahıs için, ailesi ve yakınları durumu İlçe Jandarmaya bildirdi.
            3 Ocak öğleden sonra jandarma ekipleri ve vatandaşlar, birlikte Güngör Gönden'i aramaya çıktı. Yaklaşık iki saat sonra, şahsın aracı Çiğiller Ormanının Korubaşı sınırlarında bulundu.
            Jandarma ve vatandaşlar bunun üzerine, ormanlık alanın değişik yönlerinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kısa süre sonra şahıs; küçük bir dere yatağının kenarında baygın halde bulundu.
            Bunun üzerine olay yerine Acil Yardım ekipleri çağırıldı. Baygın ve yaralı olduğu anlaşılan Güngör Gönden, hemen Gördes Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Akhisar Devlet Hastanesine sevk edildi.
            CEVAP BEKLEYEN SORULAR
            Güngör Gönden'in bulunduğu yer, bir dere yamacının yaklaşık 35–40 metre aşağısı. Başında saçma tanelerinin olması, Jandarmanın kapsamlı bir araştırma yapmasına neden oldu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, şahsın bulunduğu yerde geniş çaplı bir çalışma yaptı.
            Şimdi şu sorunun cevabı aranıyor. Şahıs kazayla kendini mi vurdu yoksa biri tarafından vuruldu mu?
            Bu sorunun cevabını vermek şu an mümkün değil. Çünkü şahıs Akhisar Devlet Hastanesinde tedavi altında ve konuşamıyor. Çünkü bilinci kapalı.
            1 Ocak ve 3 Ocak tarihleri arasında hava sıcaklığı -9 ile -12 dereceler arasındaydı. Muhtemelen bu iki gün boyunca şahsın vurulmuş olarak, olay yerinde olduğu tahmin ediliyor. Donarak ölmemesi bile bir mucize olarak görülüyor.
            Güngör Gönden'in bulunduğunda, yanın cep telefonunun olması dikkat çekici. Telefonu kullanamadığı anlaşılıyor.
            Jandarma olayı bütün yönleriyle araştırıyor ve soruşturmayı sürdürüyor. Güngör Gönden'in bilinci açılıp konuşabilirse, her şey aydınlanacak.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum