Cengiz Ergün İncelemelerde Bulundu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçemizdeki hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Reklam
Cengiz Ergün İncelemelerde Bulundu
18 Eylül 2015 - 15:25
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN, ilçemizde inceleme ve temaslarda bulundu. Gün boyu devam eden ziyaretinde Ergün, yukarı nahiye hattındaki köyleri ziyaret ederek, buradaki çalışmaları yerinde inceledi.
            Daire başkanlarıyla beraber ilçemize gelen Ergün'ü, Fundacık mahallesinde kalabalık bir vatandaş gurubu karşıladı. Burada çay içen Ergün, daha sonra Kalemoğlu mahallesine hareket etti.
            Mahalle girişinde araçtan inen Ergün, vatandaşlarla beraber mahalle içinde dolaştı, Büyükşehir ekiplerinin yaptığı ev badanalarını inceledi. Bir evin badanasını beğenmeyen Başkan Ergün; hemen talimat vererek, böyle badana olmaz, buralara ikinci katı çekin talimatını verdi.
            Kalemoğlunda kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ergün, kahvehanede çay içti ve Büyükşehir'in çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Muhtar Selami Küçük başkan Ergün'e düğün salonu talebinde bulundu. Başkan, yerini tahsis edin hemen yapalım cevabını verdi.
            Ergün ve beraberindeki heyet, daha sonra Çiçekli mahallesine geldi. Kalabalık bir vatandaş gurubu, Başkanı Sindel yol ayırımında karşıladı. Sindel-Çiçekli yol yapımının başladığı kavşakta, mahalleli kurban kesti. Kurban kanından başkan Ergün'ün alnına süren vatandaşlar, kendisine büyük sevgi gösterisinde bulundu.
            Cengiz Ergün daha sonra; Beğel, Börez ve Oğulduruk mahallelerini ziyaret ederek ilçe merkezine döndü. Başkan, onuruna verilen yemeğe katıldı. Heyet Tendiris Lokantasında yemek yedikten sonra, çarşıda vatandaşlarla sohbet etti.
            Başkan Ergün akşam saatlerine kadar devam eden temaslarında Su Deposunu gezdi, Gördes Kabristanında devam eden taş döşeme çalışmalarına nezaret etti.
            Geç vakitte Büyükşehir Hizmet Binasına gelebilen Ergün'e, vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Burada vatandaşların dertlerini dinleyen Başkan, mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum