Başkan Akyol'un Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'un Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
28 Ekim 2015 - 17:09
Reklam
Başkan Akyol, tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle nice bedeller ödenerek kurulan, demokrasi ve milli iradeyle taçlandırılan Cumhuriyetin; milletimizin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini bildirdi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin artık her alanda dev atılımlar gerçekleştiren söz sahibi bir dünya devleti olduğunu belirten Başkan Akyol; ' İstiklal mücadelesinin emsalsiz bir zaferle neticelenmesi ve ardından milletimizin kendi iradesi doğrultusunda yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan Cumhuriyetin kurulması; Türkiye'nin yönünü belirleyen bir adım olmuştur. Bu başarı; milletimizin öz güveninin, birlik ve beraberliğinin, bağımsızlık aşkının, müreffeh ve güçlü yarınları hep birlikte kurma anlayışının yansımasıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz inanıyorum ki; Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 92 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır.
En çetin güçlükleri yenerek, çok ağır bedellerle büyük cefa ve zorlukların ardından sahip olunan, hür ve bağımsız Cumhuriyet'in değeri milletimiz tarafından çok iyi bilinmekte, devralınan bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlenerek gelecek nesillere millet olarak taşımaya devam edeceğiz. 
Hain amaçlarına ulaşabilmek için önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Cumhuriyet'e ve onun son dönemlerde ülkemizin birlik ve beraberlik yönündeki önemli kazanımlarına yönelik saldırıda bulunan teröristler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada amacına ulaşamayacaktır. Hain teröristler karşısında vatanını, milletinini savunurken kahramanca şehit olan askerlerimizin ve polislerimizin acısı hala yüreklerimizi dağlıyor. Milletimizin bir kez daha başı sağolsun. Bizlere bu acıyı yaşatanları, teröre taşeronluk yapanları, terör örgütü uzantılarını masumlaştırma çabası içne girenleri, birliğimize beraberliğimize kastedenleri Cenab-ı Allah kahhar ismi ile kahr etsin.
Bu cennet vatanda yaşamak için nice badireler atlatmış olan aziz milletimiz; terör örgütüne de asla izin vermeyecektir. Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye'sini elbirliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir. Bu düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum