Anadolu Lisesi Öğrencisi Kalbine Yenik Düştü

Gördes Anadolu Lisesinde 11. sınıf öğrencisi Hüseyin Yüce'nin ölümü şok etkisi yarattı.

Reklam
Anadolu Lisesi Öğrencisi Kalbine Yenik Düştü
26 Şubat 2017 - 23:48
Reklam
Gördes Anadolu Lisesinde yas var. Okulun 11. sınıf öğrencisi Hüseyin Yüce, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Okulun yatılı bölümünde okuyan ve akşam yemeğine çıkmayan Hüseyin'in odasına giden arkadaşları, onu hareketsiz yatar vaziyette buldu.
            Elinde ve yüzünde morluklar olduğunu ve nefes almakta zorlandığını fark eden arkadaşları, Hüseyin'e bir yandan kalp masajı yaparken, bir yandan da hemen acil servisi yardıma çağırdı. Kısa sürede okula gelen ambulans, Hüseyin'i hemen Gördes Devlet Hastanesine kaldırdı.
            Hüseyin Yüce hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 17 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Yüce'nin, Saruhanlıda oturan ailesine haber verildi. Annesi, babası ve akrabaları Gördes Devlet Hastanesi önünde feryat ederek, Hüseyin için gözyaşı döktü.
            Anadolu Lisesinde büyük şok yaşanıyor. Okulun yatılı öğrencilerinden olan Hüseyin, başarılı bir öğrenciydi, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından çok seviliyordu. Öğrenciler gözyaşlarını tutamıyor, öğretmenler büyük bir çaresizlik ve kahır içerisinde.
            Olayla ilgili soruşturma Gördes Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülüyor. Hüseyin Yücenin ölüm sebebi, şimdilik itibarıyla kalp krizi sanılıyor.
            Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Hüseyin Yüce'nin naaşı İzmir Adli Tıp kurumuna gönderildi. Ölüm sebebi Adli Tıptan gelecek rapor neticesinde kesinlik kazanacak.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum