Ak Partide Coşkulu Aday Tanıtımı

AK Parti Manisa Milletvekili Adayları ilçemizde düzenlenen toplantıda seçmenlere tanıtıldı.

Reklam
Ak Partide Coşkulu Aday Tanıtımı
23 Mayıs 2015 - 16:52
Reklam

Ak Parti Manisa Milletvekili adayları Gördes'te gerçekleştirilen tanıtım programıyla görücüye çıktı. Gördes Belediyesi Kültür Sarayı'nda tanıtılan milletvekili adayları, Gördes'e ayak bastıklarında büyük bir kalabalıkla karşılandı.
Tanıtım programına, Ak Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Ak Partili Belediye Başkanları, tüm Ak Parti Manisa Milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aday tanıtım şöleninde Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak kısa birer konuşma yaptı.
Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, "Gördes'e yapılan her hizmette emeği geçen milletvekillerine teşekkür ediyorum. Son olarak Akhisar-Gördes yolunun ihalesi yapıldı. İlerleyen günlerde çalışmalara başlanılacak. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti yeniden başarıdan başarıya koşacaktır." dedi.
Programda söz alan Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " 2002'den bu tarafa milletin kurduğu Ak Parti tarih yazmaya, destan yazmaya devam ediyor. Ne mutlu bizlere ki bu bayrağın altında karınca misali taraf olmaya, bu ak yolda yürümeye devam ediyoruz.  2009'dan bu yana Gördes'te Ak Parti aracılığıyla neler yapıldığını siz çok iyi biliyorsunuz.'dedi.
Konuşmasına Gördes Manisa'nın bizlerin göz bebeğimiz diyerek başlayan Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, salonu dolduran gençleri coşturdu. Baybatur; "Bizler gençlere önem veren bir partiyiz. Cumhurbaşkanımız şunu söyledi: Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır. Bugün onun atmış olduğu tohumlarla gençlik bambaşka bir boyut kazanmıştır. Gençlik olarak bizler davamıza sahip olduğumuz zaman, sizler yarın Gördes'in belediye başkanı da olursunuz, bakan da olursunuz" dedi.
Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ; "Bizim yolumuz uzun ince bir yol. Hz. İbrahim'in, Hz. Ali'nin, Hz. İsmail'in Hz. Muhammed'in davalarının davacısıyız. Biz eğer Muhammed-i meşrepli olursak hiç bir güç ve kuvvet bizleri yıkamaz. Şimdi 9 arkadaşımızla beraberce el ele gönül gönüle sandığın açıldığı güne kadar çalışmaya devam edeceğiz.' ifadesini kullandı.
Manisa Milletvekili ve 1.sıra adayı Recai BerberKonuşmasının bir bölümünde Gördes Barajı'na değindi. Berber; " Çiftçilerimizi, hayvancılarımızı engelleyen havza yönetmeliği çalışmalarına izin vermeyeceğiz. Mücadelemizi Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla verdik, veriyoruz. Gördesli kardeşlerimin uğrayacağı en ufak mağduriyetin bedelini İzmir'de satılan suyun kazancından ödettiririz. İzmir'deki barajların koruma havzası 2 km, Gördes'te 25 km'lik koruma havzasına izin vermeyeceğiz." dedi.
 
Reklam
Reklam
Bu haber 3931 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum