Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

101 Evlerde Traktör Hırsızlığı

Piyasa değeri 35 bin lira civarında olan traktörün çalınması, ilçemizde kaygı yarattı.

Reklam
101 Evlerde Traktör Hırsızlığı
27 Haziran 2015 - 00:09
Reklam
Reklam
Hafta içerisinde park halindeki traktörü alıp götüren hırsızlar, adeta sırra kadem bastı. Piyasa değeri 35 bin lira civarında olan traktörün çalınması, ilçemizde kaygı yarattı. Traktörü çalınan çiftçi çaresizlik içinde, gelecek müjdeli haberi beklemeye başladı.
            Olay nasıl gerçekleşti.
            24 Haziran günü, akşam saatlerinde çiftçi Musa Cabar, tarla dönüşü Atatürk mahallesi 101 evler semtindeki evine geldi. 45-R–8133 plakalı 50TT New Holland marka traktörünü evinin önüne park etti.
            Traktörün arkasına takılı su tankerini doldurarak, ertesi günkü işine hazır hale getirdi. Ancak sabah kalktığında traktör yerinde değildi. Musa Cabar ve ailesi kısa süreli bir panik yaşadı.
            Durum daha sonra polise bildirildi. Gördes İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, hemen olay yerine gelerek soruşturma başlattı. Araştırmalarına devam eden polis, bir müddet sonra traktöre takılı olan tankeri, Eski Gördes'e giden patika yolda buldu.
            Araştırmalarını genişleten polis, traktörün evin önünden kaldırıldıktan sonra, Eski Gördes'e giden patika yoldan yürütüldüğünü, su tankerinin Medinoğlu çeşmesi önünde çıkarıldığını, daha sonra eski Gördes'te muhtemelen bir araca yüklenerek götürüldüğünü tespit etti.
            Olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdüren polis, özellikle Salihli yol güzergâhındaki kameralardan, olay günü geçiş yapan araçlar üzerinde duruyor.
            Traktörün çalınış biçimi ve Eski Gördes'e giden patika yolun kullanılması,  bu işi yapanların Gördes bağlantılı olduğunu gösteriyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4480 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum