Meslek Lisesinden Anlamlı İftar Daveti

MTAL'in İftar Davetine 5 Eylül Mahallesi sakinleri de katıldı.

Reklam
Meslek Lisesinden Anlamlı İftar Daveti
27 Nisan 2022 - 18:58 - Güncelleme: 27 Nisan 2022 - 19:11
Reklam
Ramazan ayının son günleri, iftar sofralarıyla renkleniyor. Bu mübarek ayın bereket ve feyzi, başka bir şeye benzemiyor. Eğitim kurumlarımızdan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, son derece anlamlı bir iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.
            Neden anlamlı? Çünkü iftar yemeğini, okulun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri hazırlamış. Bu kadarla sınırlı değil MTAL’in iftarını anlamlı kılan. Okulun bulunduğu 5 Eylül Mahallesi halkı, iftara davet edilmiş.
            Okulun bahçesini bayram yerine çeviren iftar sofrasında 1200 kişi orucunu açtı. Öğrenciler 8 dağıtım noktasından, servisleri zamanında yapmayı başardılar. Bu anlamlı iftar yemeğine; Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, okul öğrencileri ve velileri, 5 Eylül mahalle halkı katıldı.
            Okul Müdürü Ufuk Gülcan, iftar programı ile ilgili olarak şunları söyledi; “Bu programı ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında gerçekleştirdik. Bölümde 50 öğrencimiz var. Onların hazırladığı yemekleri misafirlerimize sunduk. Başta mahalle halkı olmak üzere, iftarımıza katılan tüm misafirlerimize katılımları için çok teşekkür ederim.”
Reklam
Reklam
Bu haber 1850 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum