Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zabıtadan Fiyat Etiketi Denetimi

Marketlere yönelik fiyat etiketi ve gramaj denetimi yapıldı.

Reklam
Zabıtadan Fiyat Etiketi Denetimi
14 Ekim 2018 - 22:55
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde marketlere yönelik fiyat etiketi ve gramaj denetimleri yaptı. Yapılan denetimlerde ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatları karşılaştırılırken yerli malı etiketleri de kontrol edildi.
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelindeki marketlerde denetimlerde bulundu. Zabıta memurları, marketlerdeki ürün etiketlerini de denetliyor. Marketlerde yapılan denetimlerde, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılıyor. Zabıta Müdürü Necati Arı, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, Zabıta ekiplerimizle marketlerde fiyat ve etiket denetimini geçekleştirdik. Denetimlerimizde, raf fiyatı ile kasa fiyatı karşılaştırmalarının yanı sıra gramaj denetimlerini de yaparak fiyatları kontrol ettik. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve doğru bir şekilde alışveriş yapabilmelerine yardımcı olmayı gayret gösteriyoruz' dedi.
 Marketlerde alışveriş yapan vatandaşlar da zabıta ekiplerinin denetimlerinden son derece memnun olduklarını belirterek, bu uygulamaların döviz kurlarındaki artıştan dolayı fırsatçılık yapan firmalara engel olacağını belirtti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6047 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum