Kafa Kafaya Çarpıştılar 2 Kişi yaralandı

Çarpışmanın hızıyla her iki araçta, şarampole yan yattı.

Reklam
Kafa Kafaya Çarpıştılar 2 Kişi yaralandı
10 Nisan 2015 - 16:34
Reklam
Gördes- Bayatalanı arasında meydana gelen trafik kazasında, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Görenleri hayrete düşüren kazada 1 kişi ağır yaralanırken, bir kişide kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
            Yolun 7.km'de meydana gelen kazada; Gördes'e gitmekte olan Yılmaz Ünal(43) yönetimindeki 45 SC 8173 plakalı süt tankeri ile Gördes'ten gelmekte olan Ahmet Güler(25) yönetimindeki 45 BA 087 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
            Çarpışmanın hızıyla her iki araçta, şarampole yan yattı. Otomobilin ön cephesi tamamen tankerin altına girdi. Tanker sürücüsü yarayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobil sürücü Ahmet Güler kanlar içerisinde kaldı.
            Yoldan geçenlerin ilk müdahalesi sonucu, durum jandarmaya ve acil servise haber edildi. Acil servis ekibi otomobil sürücüsü Ahmet Güleri, sıkıştığı yerden zorlukla çıkarabildi.
            Önce Gördes Devlet Hastanesine kaldırılan, daha sonra Akhisar Devlet Hastanesine sevk edilen otomobil sürücüsü Ahmet Güler'in, vücudunda kırıklar bulunduğu ve durumunun ağır olduğu ifade edildi.
            Olayla ilgili soruşturma devam ediyor…
Reklam
Reklam
Bu haber 4546 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum