Prof.Dr.Süleyman Sami İLKER Tıp Fakültesinin Dekanı Oldu

Manisa CBÜ Tıp Fakültesinin yeni Dekanı hemşehrimiz Prof.İlker

Reklam
Prof.Dr.Süleyman Sami İLKER Tıp Fakültesinin Dekanı Oldu
19 Şubat 2016 - 16:19
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Prof.Dr.Süleyman Sami İLKER, Tıp Fakültesi Dekanlığına atandı. Daha önce Fakültenin Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlığını da yürütmekte olan, Göz Hastalıkları Anabilim Dalında çalışmalarını sürdüren Prof. İlker, hafta içerisinde yayınlanan YÖK kararıyla görevine başladı.
20 yılı aşkın süredir Manisa Celal Bayar Üniversitesine hizmet veren Prof.Dr.Süleyman Sami İlker'in Tıp Fakültesi Dekanlığına atanması, üniversite mensuplarınca memnuniyetle karşılandı. Hemşerilerimiz adına bir gurur kaynağı oldu.
MCBÜ Tıp Fakültesindeki çalışma yaşamı boyunca çok sayıda araştırmaya imza atan, Göz Hastalıkları alanında ülkemizin sayılı isimlerinden birisi olan Prof.Dr.İlker, göreve başladıktan sonra bir mesaj yayınladı. Prof.Dr. S.Sami İlker yaptığı açıklamada; 'Fakültemiz için öğrencilerimizin huzurla geleceği, yüksek öğrenim aldıklarını ve fakülte yaşantısını hissedecekleri, standardı yüksek bir tıp bilim yuvası olmasını; hastanemizin de Manisa halkımız için en ideal,güler yüzlü ve güvenli sağlık hizmeti alabileceği bir kurum olmasını hedefliyoruz.' dedi.
Büyük bir sorumluluk devraldığını ifade eden İlker şunlar söyledi: 'Amacımız çalışan, üreten, pazarlayabilen, sağlıkla ilgili her türlü yerel ve genel kurum ile sıcak bir ilişki içinde olan ve marka haline gelebilen Manisa'mıza layık bir tıp fakültesi ve üniversite hastanesine sahip olabilmek ve bunu gelecek yönetimlere devredebilmektir.'
Prof.Dr.Süleyman Sami İLKER'i tebrik ediyor, dekanlık görevinde başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Bu haber 5241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum