Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Park İhalelerinde Sonuçlar Kesinleşti

Satış ve kiralama ihaleleri büyük ilgi uyandırmıştı.

Reklam
Park İhalelerinde Sonuçlar Kesinleşti
03 Eylül 2019 - 00:36
Reklam
Reklam
Mülkiyeti Gördes Belediyesine ait olan park, dükkân ve kahvehanelerin açık arttırma usulü kiralama ve satış ihaleleri yoğun bir ilgiyle şeffaf bir şekilde gerçekleştirildi.
Yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı açık arttırma usulü kiralama ve satış ihalesinden sonra merakla beklenen; yeni işletmeciler ve hak sahipleri de belli oldu. Özellikle Hal binası altında bulunan 460 Ada 1 Parsel 48 nolu iş yerinin 350 Bin TL taban fiyatla başlayan açık artırma usulü satış ihalesi büyük bir rekabete sahne oldu.
Sonucu merakla beklenen diğer yerler Sevgi Parkı, 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Şehit Ömer Halis Demir Parkı ve Yahya Uslu Parkı açık arttırma usulü kiralamada ilgi gören yerlerdi. İlk ihalede satış ve kiralama ihalesi yapılamayan yerler için ihale metninde de belirtildiği gibi ikinci ihale ve pazarlık aşaması yapıldı.
Hal binası altında bulunan iş yerinin hak sahibi 850 Bin TL satış bedeli ile Mustafa Akgün, 15 Temmuz Şehitleri Parkı'nı 5.100 TL ile kiralamaya hak kazanan Soner Erkan, Sevgi Parkı'nı 4.500 TL ile kiralamaya hak kazanan Yahya Gürer, Yahya Uslu Parkı'nı 3.000 TL ile kiralamaya hak kazanan Adem Yavaş oldu. 
Başkan Muhammet Akyol ihalenin hak sahiplerine ve Gördes'e hayırlı olmasını temennisinde bulunarak; yapılan ihalelerden elde edilen gelirle yapımı devam eden Gördes Belediyesi İş Merkezi Projesinin çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını ifade etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum