Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MYO Öğrencileri Cemal Calak'ı andı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gördes MYO öğrencisi Cemal Calak için okulda anma programı düzenlendi.

Reklam
MYO Öğrencileri Cemal Calak'ı andı.
04 Ocak 2016 - 16:55
Reklam
Reklam
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cemal Calak'ın ölümü ilçemizde büyük üzüntüyle karşılanmıştı. Engellere kafa tutan, azmi ve inancıyla herkesin takdirini kazanan Calak'ın vefatı öğrencisi olduğu Gördes Meslek Yüksekokulunda da şok etkisi yaratmıştı.
            Halkla İlişkiler (i.ö) bölümü öğrencisi olan Calak, derslere olan ilgisi ve gayretiyle öğrencilerin ve hocaların dikkatini çekmişti. Sınıf arkadaşlarının Cemal abisi olan Calak'ın vefatı sonrasında okulun konferans salonunda bir anma programı düzenlendi. Programa okulun öğretim görevlileri, Gördes Engelliler Derneği üyeleri ve öğrenciler katıldı.
            Programda Cemal Calak'ın hayatından kesitler sunan slayt gösteri ilgiyle izlendi. Engelliler Derneği üyesi Tayfun Adıyaman'ın okuduğu şiir ve Nezih Arı'nın yaptığı konuşma duygu yüklü anlar yaşanmasına neden oldu. Bölüm öğrencileri yaptığı açıklamada, bizlere her zaman örnek olan Cemal Abimiz, engellerin bedende değil düşüncede olduğunu göstermiştir. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız dedi.   
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6823 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum