MYO Müdürü Ercan UŞUN, KYK Öğrencilerine Seslendi

Yurt Müdürlüğünün düzenlediği kariyer hikayeleri konulu söyleşinin konuğu Gördes MYO Müdürü UŞUN oldu.

Reklam
MYO Müdürü Ercan UŞUN, KYK Öğrencilerine Seslendi
03 Mayıs 2015 - 16:47
Reklam

Kredi Yurtlar Kurumu Gördes Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunun kariyer etkinlikleri devam ediyor. Yurt Müdürlüğünün düzenlediği kariyer hikayeleri konulu söyleşinin konuğu Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan UŞUN oldu.
Yurt binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen söyleşiye, KYK Müdürü İsmail Sağlam, yurt personeli, MYO Müdür Yardımcısı Ögr.Gör Ali Taha İnce katılırken, öğrenciler programa büyük ilgi gösterdi.
Yaklaşık 15 yıldan bu yana Gördes MYO'ya hizmet veren ve son altı aydır Müdürlük görevini yürüten Yrd.Doç.Dr. Ercan UŞUN, akademisyenlik kariyerindeki geçmişini öğrencilerle paylaştı. Başarı hikayesindeki önemli noktalara değinen Uşun, öğrencilere her zaman kararlı ve azimli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Çalışan ve kendini geliştiren kişilerin her zaman iyi noktalara geleceğini ifade etti.
Akademisyenlik ile ilgili merak ettiklerini sorma imkanı bulan öğrenciler, okulla ilgili istek ve beklentilerini dile getirdi. Gördes MYO olarak güçlü bir aile olduklarının altını çizen Yrd.Doç.Dr.Ercan Uşun; 'Sizleri geleceğe hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimize kapımız her zaman açıktır' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 5942 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum