Kutlu Doğum Coşkuyla Kutlandı

Bu yılki kutlamanın teması vahdet ve tevhid oldu.

Reklam
Kutlu Doğum Coşkuyla Kutlandı
18 Nisan 2016 - 00:07
Reklam
Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet'in (sav) dünyaya teşrifi, ülkemizde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kutlanıyor. Bu yılın etkinlikleri, İlçe Müftülüğü tarafından yoğun bir programla icra edildi.
            Hafta vesilesiyle; Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki düzenlenen geceye, halkımız yoğun ilgi gösterdi. Gecenin açılış konuşmasını ilçe müftüsü İsmail Hatipoğlu yaptı. Hatipoğlu konuşmasında, bu yılın teması olan vahdet ve tevhit konusuna vurgu yaptı. 'İnsanlık her zamankinden daha fazla, Hz. Peygamberin mesajına muhtaç durumdadır' dedi.
            Geceye Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm Selim Kasacı, Demirci Müftüsü İdris Başkıran, din görevlileri, öğrenciler ve çok kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
            Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftüsü Sinan Cihan'ın; tevhit, vahdet ve peygamber konulu sunumu, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
            Programın sonunda konuşmacı müftü Cihan'a, Kaymakam Bilgin tarafından çiçek takdim edildi. Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise Müftü Cihan'a tarihi Gördes seccadesi hediye etti.
            04–06 yaş gurubu Kur'an Kursu öğrencileri ve Kur'an kursları arasında yapılan güzel okuma ve dini bilgiler yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.
Reklam
Bu haber 2139 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum