Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kısıtlamalar Sonrası Semt Pazarlarına Düzenleme

Güneşli pazarı, Cuma gününe alındı.

Reklam
Kısıtlamalar Sonrası Semt Pazarlarına Düzenleme
07 Aralık 2020 - 14:40
Reklam
Reklam
Gördes'te, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle kurulacak semt pazarlarının günlerinde değişikliğe gidildi.
Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu süre boyunca Pazar günleri Güneşli mahallesinde kurulan semt pazarı Cuma gününe alındı. Ayrıca vatandaşların mağdur olmaması için ilçe merkezinde kurulan semt pazarı Pazartesi ve Cuma günleri hizmet verecek.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkıntılara yol açan salgının etkilerini azaltmak adına alınan tedbirleri, ilçede büyük titizlikle uyguladıklarını dile getiren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, bunların başında semt pazarlarıyla ilgili düzenlemelerin geldiğini söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Belediye olarak gerek zabıta ekiplerimiz gerek ise temizlik ekiplerimiz sokakta görevleri başında olacak. Koronavirüsle mücadele kapsamında salgının yayılımının önüne geçmek için Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu süre boyunca Pazar günleri Güneşli mahallemizde kurulan semt pazarı Cuma gününe alındı. Ayrıca vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilçe merkezimizde kurulan semt pazarı ise Pazartesi ve Cuma günleri hizmet verecektir. Pazarlarımız ile ilgili bu düzenlemeler sokağa çıkma kısıtlaması devam ettiği sürece uygulanacak." dedi
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 10687 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum