Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kıranşeyh Yeşilyurt Yolu Yenilendi

Köprübaşı ve Gördes ilçelerinin iki mahallesi arasındaki yol kaplandı.

Reklam
Kıranşeyh Yeşilyurt Yolu Yenilendi
13 Eylül 2019 - 17:08
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesi Kıranşeyh Mahallesi ile Gördes ilçesi Yeşilyurt Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mahalleler arası ulaşımın yanı sıra, iki ilçe arasında bağlantıyı sağlayan yolda yapılan çalışmanın önemini dile getiren Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Turgay Ayaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Vatandaşların konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol yapım çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesi Kıranşeyh Mahallesi ile Gördes ilçesi Yeşilyurt Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Hem mahalleler arasında ulaşımı sağlayan, hem de iki ilçe arasında bağlantıyı sağlayan bu yolda yapılan çalışma mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından takdir topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Köprübaşı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Turgay Ayaz ile birlikte mevcut yolda incelemede bulundu.
Yapılan çalışma öncesi mevcut yolun çok kötü bir durumda olduğunu belirten Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Turgay Ayaz, 'Yolumuz yaklaşık 20 yıldır işlenmez toz çamur haldeydi. Kış aylarında araçlarımız ulaşımda çok zorluk yaşıyordu. Kumlamasından, asfaltlamasına kadar tüm çalışmalar tamamlanarak hizmete girdi. Bunun yanı sıra Cengiz başkanımıza mahallemizde yaptığı alt yapı çalışmaları, kilit parke çalışmaları ve tüm hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4181 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum