"İftarda Şenlik Var" Ramazana Renk Kattı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Ayı Etkinliği "İftarda Şenlik Var" adlı oyun ilçemizde sahnelendi

Reklam
"İftarda Şenlik Var" Ramazana Renk Kattı
26 Haziran 2015 - 23:01
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla 17 ilçedeki Manisalılarla buluşturduğu 'İftarda Şenlik Var' isimli oyun, Şehit Makbule Hanım Meydanında sahnelendi. Sinan Bengier, Ayberk Atilla ve Ahmet Çevik gibi ünlü isimlerin yer aldığı tiyatro oyunu vatandaşlarımızı kahkahaya boğdu. 
Ramazan ayı nedeniyle 17 ilçedeki vatandaşlarla  buluşacak olan ‘İftarda Şenlik Var' adlı orta oyununa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm.Selim Kasacı, Büyükşehir Gördes Koordinatörü Ömer Duran, MHP İlçe Başkanı Uygar Yabaş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Orta oyununun önemli karakterleri İbiş, Tuzsuz Deli Bekir ve Arap Bacı'nın can bulduğu oyunda, günümüzde yaşanan yozlaşmaya espriler ve skeçlerle gönderme yapıldı. Evlilik programlarına da göndermeler yapılırken, Gördesliler unutamayacakları bir gece yaşadı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı oyun sonunda sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kültür ve sanata verdiği öneme değinen Ustamehmetoğlu, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundu. 








Reklam
Bu haber 3161 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum