Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır

Gördes Belediyesi gerekli önlemleri aldı.

Reklam
Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır
27 Temmuz 2020 - 13:10
Gördes Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Canlı Hayvan Pazarı'nda hazırlıklar yaparak; yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini aldı.
Hayvan Pazarı'nda çeşitli düzenlemeler yapan Gördes Belediyesi, Kurban için pazara gelecek vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için pazar içinde ve dışında çeşitli önlemler aldı. Satıcı alanları ve ziyaretçi alanları da şeritlerle belirtildi. Hayvan Pazarına maskesiz ziyaretçi kabul edilmeyecek. Sosyal mesafe konusunda da sık sık uyarılarda bulunularak vatandaşların dikkati çekilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunarak; "Pazarlıkların sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılmasını rica ediyorum. Hayvan Pazarını düzenli olarak dezenfekte edeceğiz. Vatandaşlarımızdan ricamız geleneksel pazarlık alışkanlıklarımızı diğer bayrama ertelemeleri. Temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına da özellikle uymalıyız. Amacımız Gördesli hemşerilerimizin sağlıklı bir Kurban Bayramı geçirmesini sağlamak" dedi.  
Reklam
Reklam
Bu haber 8015 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum