Gördes Belediyesinden Şehit Halisdemire Vefa

Atatürk Mahallesinde inşaa edilen parka Halisdemir'in adı verilecek.

Reklam
Gördes Belediyesinden Şehit Halisdemire Vefa
12 Kasım 2016 - 17:37
Reklam
Gördes Belediyesi'nin girişimleriyle İller Bankası'nın hibe programına alınan ve geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan Atatürk Mahallesindeki parkta sorunlar giderildi. Yüklenici firmadan kaynaklanan çeşitli sebeplerle aksayan 5 dönümlük Park inşaatında çalışmalar hızlandırıldı.
Tekrar başlayan çalışmalarla parkın yarım kalan zemin düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ve kamelya montajlarına hız verildi. Atatürk mahallesine yeni bir soluk kazandıracak olan parkta yürüyüş yolları, oyun grupları, spor alanları, spor aletleri, basketbol ve voleybol sahası gibi birçok ihtiyaca karşılık verebilecek  özellikte bir sosyal alan vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.
'Şehit Ömer Halisdemir Parkı Olacak'
Kasım ayı belediye meclis toplantısında gündeme gelen maddeyle parkın ismi oy birliğiyle 'Şehit Ömer Halisdemir Parkı' olarak belirlendi. Başkan Muhammet Akyol belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamada; "15 Temmuz darbe girişiminde FETO'cu hainlere ilk kurşunu sıkarak; darbe girişiminin seyrini değiştiren yiğit Astsubayımız Ömer Halisdemir'in ismini bu parkımızda yaşatacağız. Oy birliğiyle bu kararı alan belediye meclisimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Reklam
Bu haber 3891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum