Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engelliler Gününde Duygu Yüklü Kutlama

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Gördes Engelliler Dayanışma Derneğinin aktif üyelerinden Cemal Calak için Mevlit okundu

Reklam
Engelliler Gününde Duygu Yüklü Kutlama
07 Aralık 2015 - 01:30
Reklam
Reklam
3 Aralık Dünya Engelliler günü, ilçemizde de bir dizi programla kutlandı. Oldukça duygulu anlara sahne olan program, Engelliler Parkında gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Emniyet Amiri İsmail Çelebi, engelli vatandaşlar ve aileleri ile kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Gördes Engelliler Dayanışma Derneğinin hazırladığı programda hüzün vardı. Çünkü derneğin etkin üyelerinden Cemal Calak'ın kısa süre önce vefat etmesi, herkeste derin bir üzüntü uyandırmıştı.
            Dernek başkanı Ali Demir ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol bu hüzünlü günde birer konuşma yaparak, engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarına vurgu yaptılar.
            Programda daha sonra merhum Cemal Calak için mevlit okundu. Ardından lokma döktürülerek, misafirlere peynir, reçel eşliğinde lokma ikramında bulunuldu. Bu arada Cemal Calak'ın ailesine Engelliler Dayanışma Derneği tarafından plaket takdim edildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum