Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Düğün ve Cemiyetler İçin Yeni Mekan

Şehit Ömer Halisdemir Parkının işletmesini alan Akif Ormancı, yeni sezona hazırlanıyor.

Reklam
Düğün ve Cemiyetler İçin Yeni Mekan
25 Ocak 2020 - 15:35
Reklam
Reklam
Bahar ve yaz aylarında, düğün ve cemiyet toplantıları için ciddi bir yer sıkıntısı yaşanıyor. Sünnet, düğün ve toplantılar üst üste gelince, organizasyon sahipleri ‘nerede yapalım' kaygısına kapılıyor.
            Gördes Belediyesine ait Atatürk Mahallesi 101 Evler bölgesindeki park, bu tür organizasyonlar için hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Şehit Ömer Halisdemir parkının kira ihalesini kazanan Akif Ormancı, yeni ve farklı düzenlemelerle parkı aktif hale getirmeye başlamış.
            Oldukça geniş bir alana ve tabii güzelliğe sahip olan bu park; önümüzdeki bahar aylarından itibaren, önemli toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Parkın işletmecisi Akif Ormancı, dekoratif olarak bütün malzemeyi sağlamış.
            Düğün, sünnet, hayır yemeği gibi organizasyonlarda Şehit Ömer Halisdemir parkı halkımızın hizmetinde olacak.
            Parkın işletmecisi Akif Ormancı, çalışmalarla ilgili olarak gazetemize şunları söyledi:
            ' Parkı halkımızın ihtiyacı olan konulara açmak için, gereken her şeyi yaptık. Sünnet, düğün gibi cemiyet işleri, burada rahatlıkla yapılabilecek. Cemiyet sahipleri kadar misafirler de mekânımızda rahat edecek. Kimsenin masa sandalye derdi olmayacak. Yemek pişirme ve dağıtım yerimiz hazırlanıyor. Tuvalet ve lavabolarımız steril olacak. Hem bu bölgemiz canlanacak, hem halkımız önemli bir imkâna kavuşacak.'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6014 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum