Divan Camiine Yeni Şadırvan

Gördes Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkısıyla yenilendi.

Reklam
Divan Camiine Yeni Şadırvan
07 Mart 2016 - 10:51
Gördes Belediyesi tarafından Divan Camii 'de başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının bir kısmı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.
Gördes Belediyesi ile hayırsever vatandaşlarımız Nedim Esen ve Nedret Çivi işbirliğiyle Divan Camii'nin çevre düzenleme projesi kapsamında şadırvan ve tuvalet yapım çalışmaları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde vatandaşların hizmetine sunulan şadırvan görsel ve estetik yönden tam not almayı başardı. Tuvalet genişletme çalışmalarında engelli vatandaşlar ve bayanlar da unutulmadı.
Divan Camii çevre düzenleme çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken diğer kısmına da devam edilecek. Camii avlusunda çeşitli çalışmalar yapılacak. Duvarlar ve zemin yenilerek Divan Camii yepyeni bir görünüm kazandırılacak. Dar ve kullanışsız olan camii avlusu geniş ve daha kullanışlı bir hale getirilecek.
Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana her aşamayı yerinde takip eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol hayırsever vatandaşlarımızla birlikte yaptığı incelemede; " Camilere olan hizmetlerimizi hiç bir zaman eksik etmedik. İmamlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda camilerimizin her eksiğiyle ilgilendik. Katkılarından dolayı değerli büyüklerim Nedim Esen ve Nedret Çivi 'ye tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2455 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum