Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Deliçoban Karantinaya Alındı

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla mahalle 14 gün boyunca karantinada olacak.

Reklam
Deliçoban Karantinaya Alındı
27 Ekim 2020 - 18:46
Reklam
Reklam
İlçemiz Deliçoban Mahallesinde, Covid-19 vakalarının artış gösterdiği haberi bir süredir ilçe gündemini işgal ediyordu. Mahalleyle ilgili nasıl bir önlem alınacağı konuşulurken İl Hıfzıssıhha Kurulundan beklenen açıklama geldi.              
Manisa Valiliği, ilçemiz Deliçoban Mahallesi için 14 gün süresince karantina uygulanacağını duyurdu. Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Gördes İlçesine bağlı, Deliçoban Mahallesi 27.10.2020 tarihi saat 24:00 itibariyle; Koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 27.10.2020 tarihli ve 2020/106 sayılı kararı ile 14 gün süresince karantina altına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Öte yandan Güneşli Mahallesi için de bazı kısıtlama kararları alındı. Buna göre mahallede salgın yayılımımın önüne geçmek ve toplum sağlını korumak amacıyla bu geceden itibaren tüm lokanta, pastane, kıraathane ve çay ocakların, geçici süreliğine kapatılması kararı alındı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 17311 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum