Çiçekli'ye 34 Bin Metrekare Kilit Parke

Altyapının tamamlanmasıyla sıra üst yapıya geldi.

Reklam
Çiçekli'ye 34 Bin Metrekare Kilit Parke
20 Ekim 2018 - 16:38
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Çiçekli Mahallesi'nde 154 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapı değişimini sürdürüyor. Yeni içme suyu deposu inşa çalışmalarını da tamamlayan ekipler, kilit parke taşı döşemelerine başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesi'nde başlattığı büyük dönüşüme hızla devam ediyor. Mahalleye 16 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı kazandıran Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, daha sağlıklı içme suyu depolama sistemi için başlattığı 200 tonluk depo yapımını da tamamladı. Altyapı işlerinin tamamlanmasının ardından 34 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları da başladı.
'Cengiz Başkanımızın bizler için apayrı bir değeri var'
Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gökay, 'Mahalleli ve muhtar olarak biz, bu hizmetlerden gurur duyuyoruz. Daha önceki yıllarda böyle hizmetlerin yarısı bile ilçelere yapılmazken şimdi mahallelerimizin her köşesinde ayrı bir çalışma gerçekleşiyor. Mahalle muhtarı olarak Başkanımız sayesinde mahalleliye karşı boynumuz eğilmedi. Cengiz Başkanımızın bizler için apayrı bir değeri var. İçme suyu inşa çalışmaları tamamlanarak mahallemizde kilit parke taşı döşeniyor. Çalışmalar tamamlandığında Çiçekli mahallemiz adına yakışır bir şekilde çiçek gibi olacak.' dedi.
Reklam
Bu haber 1912 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum