Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cengiz Ergün En Başarılı Başkanlar Listesinde

Başkan Ergün, Gezicinin anketine göre Türkiye'nin en başarılı 4.başkanı

Reklam
Cengiz Ergün En Başarılı Başkanlar Listesinde
28 Aralık 2015 - 13:11
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gezici Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırmayla halkın oyları ve teknik incelemede noter huzurunda belirlenen ankette Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları sıralamasında 4'üncü sırada yer aldı.
Bağımsız araştırma şirketleri tarafından periyodik olarak yapılan en başarılı belediye başkanları anketlerinde sık sık ilk 5'te yer alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gezici Araştırma Şirketi tarafından da Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları arasında 4. sırada yer aldı.
Tamamen halkın oyları ve teknik incelemede noter huzurunda belirlenen araştırmayla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İstanbulAntalya, Kayseri, İzmir, Konya, Aydın, Kocaeli, Bursa, Eskişehir gibi metropol şehirlerin belediye başkanlarını geride bıraktı.
"MANİSA'YA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ"
Şahsına gösterilen teveccüh nedeniyle Manisalılar başta olmak üzere, ankete oy verenlere teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 'Şehrimize en güzel hizmetleri götürebilmenin çabası içindeyiz. Çalışmalarımızı yürütürken gerek vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler, gerekse de bu tür kamuoyu anketleri bizlere güç veriyor. Hiçbir şekilde çizgimizden sapmadan Manisa'mıza en güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3977 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum