Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi, ilçemizde düzenlenen programla yadedildi.

Reklam
Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Kutlandı
19 Mart 2016 - 13:47
Reklam
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü, ilçemizde düzenlenen bir dizi programla kutlandı. İlk program Atatürk Anıtına çelenk konması ile başladı. İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, günün önem ve anlamını belirten konuşma yapıldı. Daha sonra Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki programa geçildi.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selim Kasacı, İlçe Emniyet Amiri İsmail Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, Belediye Meclis üyeleri, kurum ve daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, gaziler, şehit yakınları ve aileleri, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş gurubunun katıldığı anma gününde, açılış konuşmasını A.Mithat Küçükmutlu yaptı
            Bu yıl Gördes Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nin tertiplediği program, izleyenler tarafından beğeniyle izlendi. Gördes MYO ve KYK öğrencileri programa katkıda bulundu. 18 Mart Çanakkale deniz zaferinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi merakla seyredildi. METEM öğrencilerinin okudukları şiirler, oratoryo ve tiyatro gösterileri büyük ilgi gördü.
            Programı son bölümünde ilk, orta ve lise kategorilerinde düzenlenen Şehidime Mektup konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, protokol tarafından takdim edildi. Anma programının çıkışında Çanakkale konulu fotoğraf sergisi konukların beğenisine sunuldu.




















Reklam
Reklam
Bu haber 4314 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum