Çalınan Traktörü Bulana 5.000TL Ödül

101 Evlerde Traktörü Çalınan Musa Cabar, bulana ödül vereceğini açıkladı.

Reklam
Çalınan Traktörü Bulana 5.000TL Ödül
27 Haziran 2015 - 00:16
Reklam
Atatürk Mahallesi 101 Evler semtinde park halindeki traktörü, gece hırsızlar tarafından çalınan Musa Cabar (47) ve ailesi büyük bir kahır yaşıyor. Hayatını çiftçilikle idame ettiren traktör sahibi Musa Cabar, yaşananları insafsızlık ve ahlaksızlık olarak kabul ediyor.
            Tarla işlerinin en yoğun olduğu şu günlerde, traktörsüz kalan çiftçi Musa Cabar ne yapacağını şaşırmış. Yıllarca kan ter içerisinde çalışarak, ancak bir traktör sahibi olmuş. Çoluk çocuğunun emekleri var o traktörde. Bir gecede bir çiftçi, en kıymetli varlığını kaybedince ne yapar?
            Polis araştırmasını sürdürüyor. Musa Cabar ve ailesi ise adeta çırpınıyor. Gelecek bir müjdeli haberi bekliyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Musa Cabar ilginç iddialarda bulundu.
            Bu işi yapanları tahmin edebiliyorum. Ancak delillendirmek gerekiyor diyen Musa Cabar, son derece kahırlı ve üzüntülü. Traktörü bulana ya da bulunmasına vesile olana 5 bin lira ödül vereceğim diyen mağdur çiftçi, 'Güvenlik güçlerimiz inşallah failleri bulur ve traktörüme kavuşurum. O traktör bizim her şeyimizdi. Vicdansızlar elimizi kolumuzu kırdı' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3738 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum