Binlerce Gördesli Teröre Karşı Yürüdü

Artan terör saldırılarına karşı ilçemizde düzenlenen yürüyüşe çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Reklam
Binlerce Gördesli Teröre Karşı Yürüdü
08 Eylül 2015 - 23:32
PKK terörü son bir ay içerisinde askerlerimizi, polislerimizi, vatandaşlarımızı kahpe pusularda şehit ediyor. Hafta içerisinde Dağlıcada 16 askerimiz ve Iğdır'da 14 polisimizin kalleşçe pusuya düşürülüp şehit edilmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı.
            Bu bir infial, bir isyan, bir haykırış artık. Gördes bu infiale elbette kayıtsız kalamazdı. Akşam saatlerinde Ülkü Ocaklarının tertiplediği organizasyonda, binlerce Gördesli Orman Piknik Alanının önünde toplandı.
            Bayraklarla, pankartlarla yola çıkan 2500 kişi sloganlarla, tekbirle ve haykırışlarla yürüyüşe geçti. Çarşı merkezine gelindiğinde kalabalık daha da büyüdü. Burada kalabalığa hitaben, gazeteci yazar Ahmet İnce bir konuşma yaptı.
            'Sesimizi, itirazımızı yükseltmek zorundayız. 30 yıldır devam eden kirli bir savaş var. Bu savaşın bedelini Anadolu'nun tertemiz ve mübarek insanları ödüyor. Tarihimizi iyi bilmek zorundayız. 100 yıl önce olanları anlamadan, bugünü anlayamayız. Hesap kapanmadığı için kirli bir oyun sürüyor' diyen Ahmet İnce'nin konuşması, alkış ve sloganlarla sık sık bölündü.
            Ahmet İnce konuşmasının son bölümünde şunları söyledi: 'Dağlıca'daki askerlerimizin, Iğdır'daki polislerimizin hesabı görülecekse, gözü yaşlı annelerin, yetim kalan çocukların feryatları dindirilecekse; eğer bu devlet büyük bir devletse, Kandil dağına çöker Duran Kalkanın, Bahoz Erdalın beynine iner. Ben bir vatandaş olarak bunu bekliyorum..'
            Çocuk, yaşlı, kadın erkek binlerce Gördesli; 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda', 'Apo'nun piçleri yıldıramaz bizleri', 'Gördes uyuma şehitlerine sahip çık' sloganları ile yeri göğü inletti.
            Gördes Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Yılmaz okuduğu basın bildirisinde şu görüşlere yer verdi:
            'Şehitlerimiz rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Kinimiz artık haddini aşmıştır. Bu hainlerin başını gövdesinden ayıracak, yaşadıkları inlerde taş üstünde taş bırakmayacak bir Yavuz beklenmektedir.
            Ülkücüler olarak yüce Türk milleti uğruna kanımızı akıtmaya ve her türlü fedakârlığa hazır olduğumuzu buradan ilan ediyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene…'













Reklam
Reklam
Bu haber 4341 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum