Bayram Tatili Piyasayı Canlandırdı

9 günlük tatil, ekonomik olarak büyük bir canlılık yarattı.

Reklam
Bayram Tatili Piyasayı Canlandırdı
11 Temmuz 2016 - 10:32
Reklam
Ramazan ayını geride bıraktık. Coşku ve mutlulukla geçen oruçlu günlerden sonra, bayrama kavuştuk. Sevinç ve neşeleri birlikte yaşadık. Bu bayramın farklı bir özelliği oldu. 9 günlük tatil, ekonomik olarak büyük bir canlılık yarattı.
            İlçe ekonomisi aylardır devam eden durgunluğunu, bayram alış verişleriyle üzerinden attı. Çünkü dışarıdaki Gördesliler ilçemize adeta akın etti. Merkez ve köylerle beraber, yapılan araştırmalara göre, dışarıdan en az 5 bin civarında hemşerimiz baba ata ocağına geldi. Yine yaklaşık 2 bin civarında araç, ilçemize giriş yaptı.
            Giyimden gıdaya kadar tüm sektörlerde, bir hafta boyunca büyük bir hareketlilik yaşandı. Bayram öncesi günlerde bazı iş yerleri sabaha kadar açık kaldı, alışverişler devam etti. Bazı sektörlerde ürün yetiştirmek güç hale geldi.
            Ramazan ayı bereket ve rahmet ve feyiz ayı olarak bizi şereflendirdi. Bayram günleri ekonomik olarak, hemen herkese bir canlılık kazandırdı. 9 günlük bayram tatili vesilesiyle Gördes potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu bir kez daha görüldü…
Reklam
Reklam
Bu haber 2224 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum