Başkan Akyol Kore Gazisini Unutmadı

Akyol, Gaziler Gününe katılamayan İsmail Sağlam'ı evinde ziyaret etti.

Reklam
Başkan Akyol Kore Gazisini Unutmadı
22 Eylül 2018 - 12:51
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Gaziler Günü çelenk koyma törenine, geçirdiği küçük kaza nedeniyle katılamayan 90 yaşındaki Kore Gazisini evinde ziyaret ederek; 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.
Bir ay sonra 90 Yaşına girecek olan Kore Gazisi İsmail Sağlam, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kore'de görevlendirilmişti. Kore'de yaşadıklarını Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a ve Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan'a anlatan Kore Gazisi İsmail Sağlam ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.
Vatanını ve milletini korumak uğruna hiç düşünmeden kendilerini siper eden kahraman gazilerimize minnettar olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, ' Bugün Gazilerimizin günü... Bizler onlara her zaman şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm gazilerimize minnettarız. Bugün Gaziler Gününü çeşitli törenlerle kutladık. Törene katılamayan Gazimiz İsmail Sağlam abimizi de evinde ziyaret ederek onun gününü kutlamak istedik. Rabbim tüm gazilerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum" dedi.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduğu ifade eden Kore Gazisi İsmail Sağlam; teşekkürlerini dile getirdi.
Reklam
Bu haber 3116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum