Aykanat Kardeşlerden Görkemli Açılış

Aykanatların yeni mağazası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Reklam
Aykanat Kardeşlerden Görkemli Açılış
28 Mayıs 2016 - 15:27
Reklam
Zücaciye sektörünün ilçemizde önde gelen ismi, Aykanat Kardeşlerden dev yatırım hamlesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren gurup, zücaciye bölümünde yeni açtığı mekânla dikkatleri üzerine çekti.
            Çarşı merkezi Şehit Pilot Bahri Önser caddesindeki 2 katlı mağaza; genişliği, dekorasyonu ve mefruşatı ile mükemmel olmuş. Dükkâncılıktan mağazacılığa geçişin bütün farklılığını, bu yeni mekânda görmek mümkün.
            Yeni bir konsept ve farklı ürün çeşitliliği ile Aykanat Kardeşlerin Zücaciye mağazası, büyük şehirlerin alış veriş merkezlerine benzemiş. Hem müşteri açısından ve hem Gördes açısından, gurur duyulacak bir adres haline gelmiş.
            Mağazanın açılışı; yapılan duaların ardından kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkan yardımcısı İlhami İlhan, Büyükşehir koordinatörü Alp Sefa Gökkaya'nın birlikte kestiği kurdele ile yapıldı.
            Açılışta binlerce misafire Aykanat Kardeşler tarafından pilav ayran ikram edildi. Gurup adına konuşan Coşkun Aykanat; 'Böyle bir mekânı ilçemize kazandırdığımız için mutluyuz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan Gördes halkına, şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.




Reklam
Reklam
Bu haber 8374 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum