Ahilik Haftasında Esnaf Ziyareti

Ak Parti Manisa Milletvekili Özkan, beraberindeki heyetle esnafı dolaştı.

Reklam
Ahilik Haftasında Esnaf Ziyareti
22 Eylül 2018 - 13:00
Reklam
AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Ahilik Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes esnafını ziyaret ederek; esnafın Ahilik Haftasını kutladı.
 AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Gördes AK Parti İlçe binasında Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes esnafını ziyaret ederek; esnafların Ahilik Haftasını kutladı.
 Türk tarihinde zenginliklerimiz ve değerlerimiz içerisinde ahiliğin çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, 'Ahilik; sanatın, ticaretin ve mesleğin, olgun kişilik, güzel ahlak ve doğrulukla yoğrulduğu kökleri çok eskilere uzanan bir gelenektir.  Ahilik, yardımlaşma ve sıkı sıkıya sarılmamız gereken değerleri bize hatırlatan bir esnaf geleneğimiz, zenginliğimizdir. Ahilik haftası münasebetiyle Gördesli esnaflarımızı ziyaret ederek onların Ahilik haftasını kutladık' diye konuştu.
 Esnafın, ekonominin temel taşı olduğunu ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Birlik, dayanışma ve daha birçok değeri barındıran ahilik kültürünü benimsemeliyiz. Ahilik haftası münasebetiyle sayın Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan ile birlikte Gördesli esnaflarımızı ziyaret ederek, onların ahilik haftasını kutladık' şeklinde konuştu.
Reklam
Bu haber 2180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum