Yön Levhaları Ulaşımı Rahatlatacak

Yaklaşık 260 adet yön ve mesafe levhası dikilecek.

Reklam
Yön Levhaları Ulaşımı Rahatlatacak
06 Temmuz 2015 - 18:13
Reklam
Gördes'in eski köy, şimdiki mahalle ulaşımında yıllardır önemli bir eksiklik büyük sıkıntı yaratıyordu. Yön levhalarının olmayışı yüzünden, özellikle yabancı sürücüler adeta çile çekiyordu.
            Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı konuya el atarak, yerleşim birimlerini gösteren yön levhalarının inşa edilmesine karar verdi. Levha dikme çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz hafta başlatıldı.
            Buna göre; Gördes-Akhisar, Gördes-Köprübaşı, Gördes-eski Köprübaşı yolu, Gördes-Demirci, Gördes-Aşağı nahiye hattı üzerinde bulunan mahalle ulaşımlarını gösteren yön ve mesafe levhaları, Ramazan bayramına kadar bitirilmiş olacak.
            Edinilen bilgilere göre, belirlenen güzergâhlarda toplam 260 adet yön ve mesafe levhası dikilmiş olacak. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Ömer Duran, yaptığı açıklamada; 'Levha dikimini Ramazan bayramına kadar bitirmiş olacağız. Özellikle bayram günlerinde dışarıdan gelen vatandaşlarımıza bu levhalar yardımcı olacak' dedi.




Reklam
Reklam
Bu haber 5445 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum