Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yaz Spor Okulları Başlıyor

Belediye'nin spor okulları için son başvuru 30 Haziranda.

Reklam
Yaz Spor Okulları Başlıyor
26 Haziran 2016 - 16:15
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulu için bu yıl da kayıtlar alınmaya başladı.
İlçemizdeki öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz yaz spor okulları için başlayan kayıtlar 30 Haziran Perşembe günü sona erecek. Yaz Spor Okulu Ramazan bayramı sonrası 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacak ve 3 farklı spor branşında spor eğitimi verilecek. Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulunda spor eğitimi almak isteyen Gördesli çocuklar Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden başvuru yapabilecekler.
Kayıtların alınması ardından yaz dönemi boyunca çocuklara futbol, basketbol, voleybol kursu verilecek. Genç sporcular Gördes'e yeni kazandırılan Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde 5 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek spor okullarından faydalanabilecek.
Kayıtların açıldığı ilk günden itibaren gösterilen ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Yaz spor okullarımız ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirme imkanı sunacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile miniklerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2428 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum