Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yangın Romanı İçin Manisa'da imza Günü

Geçtiğimiz hafta Arı Kitabevinde program düzenlendi.

Reklam
Yangın Romanı İçin Manisa'da imza Günü
02 Kasım 2020 - 18:25
Reklam
Reklam
Milli mücadele döneminde Gördes ilçesinin kurtuluşunda verilen mücadeleyi anlatan, Tarihçi Yazar Kazım Germiyanoğlu tarafından yazılan  "Yangın" adlı belgesel roman, ücretsiz olarak dağıtıldı.
Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında imza günü düzenlendi. Tarihçi-Yazar Kazım Germiyanoğlu tarafından kaleme alınan, Gördes'in milli mücadele destanını anlatan "Yangın" isimli belgesel  roman, okuyucularıyla buluştu.  Gördes Belediyesi tarafından basılan roman, Manisa Arı Kitabevinde okuyuculara ücretsiz olarak dağıtıldı.
Romanı yazan Germiyanoğlu, her okuyucusu için kitabı imzalayıp hatıra fotoğrafı çekildi. Yangın adlı belgesel romanında, 1919-1922 yılları arasında  Gördes'te yaşanan olayları ve verilen çetin mücadeleyi anlattığını dile getiren Germiyanoğlu, "Kırk yıllık bir hayalin ve on yıllık bir emeğin ürünü olan bu kitabın, bir roman olmanın ötesinde bugünkü nesilleri uyandıracak hatta şahlandıracak bir ilham kaynağı olma görevini yerine getirmesini en içten arzu ve dileklerimle istiyorum. En aziz varlıkları olan canlarını bizim için feda ederek bizlere tertemiz bir vatan bırakan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle yad ediyorum, nur içinde yatsınlar. Başta Gördes Belediyesi olmak üzere kitabın basımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 15412 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum