Vergicilerin Halk Müziği Ziyafeti

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesindeki koro ilçemizde konser verdi.

Reklam
Vergicilerin Halk Müziği Ziyafeti
06 Haziran 2016 - 16:12
Reklam
Bu yılın Vergi Haftasında ilginç bir etkinliğe sahne oldu ilçemiz. Gördes Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türk Halk Müziği konseri izleyenlerin yüreğini titretti.
            Bu konserin ilginç ayrıntıları var. Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği korosu, 7 yıl önce amatörce çalışmaya başlamış. Koro kendisini geliştirince profesyonel destek görmüş. Bugün 23 kişilik dev kadrosuyla, Türk Halk müziğinde aranan ve takdir edilen bir koro haline gelmiş.
            Koroda yer alanlar, Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışıyor.
            Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki geceye; Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, daire amirleri ve çok kalabalık vatandaş gurubu katıldı. Yaklaşık 2 saat süren konserde, Anadolu'nun dört bir yöresinden türküler söylendi. Koro ve solo türkülere izleyiciler de eşlik edince, unutulmaz bir gece yaşandı.
            Gecede kısa bir konuşma yapan Manisa Vergi Dairesi başkanı Yılmaz Çakan, 'Gördes'te olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizlere gösterdiğiniz misafirperverlik için hepinize teşekkür ediyorum' dedi
Reklam
Reklam
Bu haber 2210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum