Vali Karadeniz İlçemizi Ziyaret Etti

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz bir dizi incelemelerde bulundu.

Reklam
Vali Karadeniz İlçemizi Ziyaret Etti
25 Eylül 2020 - 19:38
Reklam
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, ilçemize gelerek bir dizi temasta bulundu. Gördes programında ilk olarak Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesini ziyaret eden Karadeniz; Kaymakam Bekir Abacı'dan ve Belediye Başkanı Başkan Muhammet Akyol'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ve Belediye personeli ile de sohbet eden Vali Karadeniz, 'Ziyaretlerimizle hem ilçelerimizi tanıyor, hem de gerçekleştirilen çalışmaları ve eksiklikleri yerinde incelemiş oluyoruz. Manisa'nın her ilçesinde ayrı bir güzellik ayrı bir değer var. Bizlerde ilçelerimize daha çok değer katacak çalışmaları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz' dedi.
META Nikel-Kobalt İşletmesini Ziyaret Etti
Vali Karadeniz, Kaymakamlık ve Belediyedeki incelemelerinin ardından kendi alanında dünyadaki ilk 10 tesis içerisinde yer alan META Nikel Kobalt şirketine geldi. İşletme üretim sahasını gezen Vali Karadeniz, Genel Müdür Yücel Yalçınoğlu'ndan işletme hakkında bilgi aldı.
Bilim, Spor ve Sanat Projelerini İnceledi
Vali Yaşar Karadeniz, çocukların bilim, spor ve sanat alanında becerilerini arttırmak amacıyla başlatılan çalışmaları inceledi.
İlk olarak Zafer Kalkınma Ajansı tarafından TR33 bölgesinde hayata geçirilen, Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) kapsamında ilimizde hibe desteği almaya hak kazanan 12 projeden biri olan, Gördes Kendin Yap Atölyesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Yaşar Karadeniz, daha sonra Gördes Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini gezerek ilçeye kazandırılan kapalı yüzme havuzu, aquapark ve halı sahayı inceledi.
Vali Karadeniz spor kompleksi ziyareti sonrasında, Gördes Anadolu Lisesi Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik Kütüphanesi ve Beceri Tabanlı Müzik Atölyesinde incelemelerde bulundu.
Ziyareti sırasında çocuklarla sohbet eden ve çalışmaları sebebiyle onları tebrik eden Vali Karadeniz, çocukların bilim, spor ve sanat alanlarında sahip oldukları becerileri ortaya çıkarması ve becerilerini geliştirebilmesi amacıyla Gördes'te gerçekleştirilen projelerin önemli olduğunu, bu projelere destek olacaklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 13658 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum