Tiyatro Haftasına Yoğun İlgi

3 gün süren gösterimlere tiyatroseverler rağbet etti.

Reklam
Tiyatro Haftasına Yoğun İlgi
18 Nisan 2016 - 00:15
Reklam
Gördes Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro gösterimleriyle Gördesliler tam bir tiyatro şöleni yaşadı.
Tiyatro gösterimleri Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Kültür Sarayında gerçekleşti. Ünlü Yönetmen Abdülkadir Katra'nın Türkiye genelinde ilgiyle izlenen tiyatro oyunları ücretsiz olarak sabah ve akşam programlarıyla 3 gün boyunca Gördeslilerle buluştu. Dört oyun üç gün boyunca gündüz ve akşam seanslarıyla sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz tiyatro oyunları büyük bir beğeniyle izlendi.
Çanakkale Destanı, Mevlana, Günlük ve Adalet isimli tiyatro oyunları yüzlerce vatandaş tarafından beğeniyle izlendi. Salonun tıklım tıklım dolduğu tiyatro gösterimleri izleyiciler tarafından da tam not aldı.
Yoğun programı nedeniyle 'Çanakkale Destanı' isimli tiyatroyu izleyebilen Başkan Akyol oyun sonunda; Ünlü Yönetmen ve Oyuncu Abdülkadir Katra'ya teşekkür ederek; " Bizlere Çanakkale ruhunu yeniden yaşattınız. Atalarımızın 101 yıl önce işgalcilere karşı verdiği destansı mücadele ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Gerçekten duygu dolu, gurur dolu anlar yaşadık. Sizlere ve tüm ekibinize teşekkür ediyorum. Bu güzel tiyatro oyunları hemşerilerimize özellikle de gençlerimize çok faydalı olacaktır.'' dedi.
Başkan Akyol, programın sonunda Abdülkadir Katra'ya Gördes Halısı hediye etti. Vatandaşlar Gördes'e yaşatılan ücretsiz tiyatro şöleni için Gördes Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2196 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum