Sevgielimdeki Çocuklarımız Unutulmadı

Doğa ve Kültür Derneği Üyeleri, engelliler gününde anlamlı bir ziyarette bulundu.

Reklam
Sevgielimdeki Çocuklarımız Unutulmadı
09 Aralık 2019 - 14:45
Reklam
İlçemizin yüz akı bir eğitim kurumu orası. Eğitim kalitesi ve fedakâr kadrosuyla mükemmel bir hizmet veriyor. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için, geceli gündüzlü çalışıyor.
            3 Aralık, ülkemizde Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Hafta boyunca devam ediyor bu etkinlikler. Sevgielim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde, hafta içi büyük bir mutluluk ve coşku vardı.
            Gördes Doğa ve Kültür Derneği üyesi kadınlarımız, Sevgielime adeta sevgi çıkartması yaptı. Dernek üyesi çok sayıda kadınımız, bu özel ziyaret için özel hazırlıklar yaptı. Herkes evinde tatlılar, börekler, çörekler yaptı.
            Eğitim merkezindeki öğrenciler, bu ziyarette sevinçten ve mutluluktan adeta deliye döndü. Dernek mensubu kadınlarımız, hazırladıkları ikramları öğrencilere sundu. Birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı.
            Dernek başkanı Emine Ataman Koç, ziyaretle ilgili olarak; 'Onları mutlu ettiğimiz için bizde çok mutlu olduk. Aslında bu tür etkinlikler, yılın bir gününe ya da bir haftasına sıkışmamalı. Bu insanların her gün sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Bunu toplumsal bir vazife bilmemiz gerekiyor' dedi.
            Sevgielim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Gökçen Can da yaptığı açıklamada; 'Doğa ve Kültür Derneği üyesi kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin hatırlanması, onların mutlu edilmesi bizim içinde büyük önem taşıyor. Duyarlılıklarından dolayı dernek üyesi kadınlarımıza minnettarız' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3313 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum