Şaban Özen Traktör Kurbanı

Devrilen traktörün altında kalan Özen, hayatını kaybetti.

Reklam
Şaban Özen Traktör Kurbanı
15 Eylül 2015 - 16:49
Reklam
Milli Eğitim camiası yasta. Uzun yıllardır İlçe Milli Eğitim bünyesinde memur olarak çalışan Şaban ÖZEN(56), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Aynı kazada eşi Nurten ÖZEN de ağır yaralandı.
            Gördes Lisesi bünyesinde çalışan Şaban Özen, mesai bitiminden sonra hanımıyla beraber Gülpınara doğru otobüsle yola çıktı. Köyün yol ayırımında inen Özen çifti, burada beklettikleri traktörlerine binerek Gülpınar'a doğru hareket etti.
            Köyün içindeki eğimli rampada kontrolden çıkan traktör devrilerek takla attı. Şaban Özen devrilen traktörün altında kaldı, eşi Nurten Özen ise kenara savruldu.
            Olayın duyulması üzerine, Acil Yardım ekibi Gülpınar'a geldi. Yaralıları alan ekip, hemen Gördes Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak Şaban Özen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan eşi Nurten Özen, ilk müdahalenin ardından hemen Akhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
            Efendi kişiliği, çalışkanlığı ile Milli Eğitim camiasında çok sevilen ve itibar gören Şaban Özen'in, kahredici bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi, derin üzüntü yarattı.
            Şaban Özer Gülpınar mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 5495 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum