Rektör Ataç Gördes Heyetini Ağırladı

Gördes heyeti Prof.Dr.Ahmet Ataç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Reklam
Rektör Ataç Gördes Heyetini Ağırladı
03 Eylül 2019 - 00:43
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr.Ahmet Ataç'a Gördes heyeti hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Esen ve İlhan Türe, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Yüksekokula Yardım Derneği Başkanı Ali Dedeler ve dernek yönetim kurulu üyesi Mehmet Sezgin'den oluşan heyet, Rektör Prof.Dr.Ahmet Ataç'a yeni dönemde başarılar diledi.
Kaymakam Abacı ve Başkan Akyol;  ilçemizde bulunan Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin en rahat şekilde eğitim almaları ve huzurlu, güvenli bir üniversite hayatı yaşamaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç da yerel yönetimlerin Meslek Yüksekokullarımıza yaklaşımlarından büyük memnuniyet duyduğunu, bu sayede kazananın her zaman Manisa ve Celal Bayar Üniversitesi olduğunu dile getirerek; Gördesli hayırseverlerin katkısı ile üniversiteye kazandırılan Gördes Meslek Yüksekokulu hizmet binası için tekrar teşekkür etti.
Aynı zamanda Gördes'in fahri hemşehrisi olan Prof.Dr. Ataç; kendisinin de Gördes Meslek Yüksekokulunda Müdürlük yaptığını, ilçedeki kurum ve kuruluşlarla çok güzel bir işbirliği ortamında çalıştığını dile getirerek, bu işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Reklam
Reklam
Bu haber 2880 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum