Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otopark ve İş Merkezi İçin Yer Teslimi Yapıldı

Ak Otopark ve Ak Park İş Merkezi projesinde yükleniciyle imzalar atıldı.

Reklam
Otopark ve İş Merkezi İçin Yer Teslimi Yapıldı
23 Aralık 2020 - 15:08
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi, çarşı merkezindeki araç yoğunluğunu azaltmak ve işyeri sorununa çözüm olmak için hayata geçirmeyi planladığı katlı otopark ve işyeri projesinin ihale aşamasını tamamlayarak; yüklenici firmayla sözleşmeyi imzaladı.
Gördes Belediye Meclisi kararıyla AK Otopark ve AK Park İş Merkezi ismi verilen projenin protokol sözleşmesi Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve yüklenici firma yetkilileriyle imzalanarak; yer teslimi gerçekleştirildi. Sözleşmeye göre yüklenici firmanın önümüzdeki günlerde şantiye kurulumunu tamamlayarak; inşaat çalışmalarını başlaması gerekiyor.
Divan Mahallesi Atatürk Caddesine inşa edilecek olan AK Otopark ve AK Park İş Merkezi'nin içerisinde 100 araçlık katlı otopark bulunuyor. Projenin zemin katında batar katlı 7 adet işyeri, birinci katında 4 adet işyeri, ikinci katında 5 adet işyeri, üçüncü katında 5 adet işyeri, dördüncü katında 1 adet çatı katıyla bağlantılı olmak üzere 6 adet işyeri; toplamda ise 28 adet bağımsız bölümden oluşuyor.
Gördes'in iki önemli yarasına merhem olmak adına oldukça faydalı iki projeye daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Bu iki önemli proje gerçekten vatandaşlarımızın da bizlerden her platformda talep ettiği projelerden. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman çözüm odaklı projeleri hayata geçirdik. Bu yönde çalışmaya da devam edeceğiz. Sizler de Gördes'imizin son 12 yılda yaşadığı büyük değişimi yakından takip ediyorsunuz. Gördes'imiz son yıllarda birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerle geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen bir ilçemiz. AK Otopark ve AK Park İş Merkezi Projemiz de bu önemli projelerimizden. Vatandaşlarımızın çarşı merkezindeki park sorununun yanında, içerisinde bulunan 28 adet işyeri ile de işyeri sorununa çözüm üreten; oldukça yararlı bir projemizi da hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüklenici firmamızla bugün protokol sözleşmemizi yaptık. İnşallah onlar da en kısa zamanda çalışmalara başlayacaktır. Projemiz şimdiden Gördes'imize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8127 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum